Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vélemény erről az összeállítás...

Sonyc905i kérdése:

Vélemény erről az összeállításról?

Figyelt kérdés

[link]

Szeretném ha véleményeznétek ezt a konfiget. Én nem igazán értek hozzá, ezért is fordultam hozzátok! Első sorban játékra lenne használva. Vagy ha esetleg tudnátok nekem abban segíteni hogy mit érdemes benne megtartani, és mit érdemes cserélni. Tartalmaz olyan dolgokat amire nekem nincs szükségem benne! Pl. : merevlemez, WIN7 Oprendszer. Olyan 120-140. 000. - nettó-t szánok rá.

2012. márc. 29. 22:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Játékok szempontjából ez sokkal jobb:

[link]

Viszont a rövid leírás tényleg nagyon rövid. Nem tudjuk meg például, hogy milyen táp van benne.

Mindenesetre én ebben a másikban cserélném a videokártyát erre:

[link]

Ugyan az az árszint, és gyakorlatilag mindenben jobb.

Legszívesebben alaplapból is valami okosabbat raknék alá, ez első ránézésre jónak tűnik:

[link]

Ezzel fel is tornásztam az előző árára.

2012. márc. 29. 23:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem se túl jó az összeállítás:

Az i7 2600 tényleg jó proci, de nem olcsó és játékokhoz bőven elég lehet ennél gyengébb is. A 6GB RAM nem jön ki dual chanelben, valószínüleg egy raktáron ragadt tri-kit (lga-1366) került bele. A vaskos 180k-s árban még merevlemez sincs, ami újabb 20k kiadással fenyeget. A videokártya ehhez a konfighoz (és az újabb játékok magas grafikán futtatásához) szintén kevés. A házról és a tápegységről semmit sem tudni (ha valami komolyabb darabok lennének, tuti kiírták volna részletesen).

Ilyen összegből sokkal játékosabb gép építhető, normális minőségű alkatrészekből!

2012. márc. 29. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!