Grimmm kérdése:
Nem értem mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Bármit letöltök és telepíteni akarom az hibás.A winyó nem badsectoros.Egy letöltött rar archívumot sem tudok kicsomagolni mert crc hibát ír ki.A telepítéseknél meg minden marhaságot2012. márc. 29. 13:50
1/10 anonim válasza:
A crc hiba azt jelenti hogy a feltöltött anyag hibás
mit akarsz letölteni és honnan ?
2/10 A kérdező kommentje:
Filmek játékok stb.Megbízható szerverről.Nem régi a gépem de amit már 1X felraktam de letöröltem.Az nem akar most már felmenni.Szóval a letöltött anyaggal nincs gond.
2012. márc. 29. 14:27
3/10 anonim válasza:
ha megvan a crc kiterjesztésű fájl futtasd le és kifogja írni a hibát
vagy nincs elég hely a winyodon
4/10 A kérdező kommentje:
Hát csak annyit írt ki, hogy sérült.Instalnál is hasonló marhaságok vannak.Vírus okozhat ilyet?
2012. márc. 29. 15:30
5/10 anonim válasza:
valószín nem értetté
ha rarabolva vannak a fájlok
a crc ellenörzi és rakja öket össze
2xklikk a crc kiterjesztésre és látni fogod a hibát
6/10 A kérdező kommentje:
Ok.Értelek de nincsenek darabolva.És ez csak egy hiba a sok közül.Pl.:Iso megnyit, játék telepít, telepítésnél hiba.Laptopomon simán felment.
2012. márc. 29. 15:39
7/10 anonim válasza:
Így már értem :)
3 ok lehetséges
egy rossz winyo
kettő rossz op rendszer
és három rossz virtuális meghajtó
8/10 A kérdező kommentje:
Op rendszer csere pipa
Winyó ellenőrzés több programmal pipa
Alkohol 120 megy fel.
2012. márc. 29. 16:12
9/10 A kérdező kommentje:
Na fasza memscan86-ot végigfuttattam.Csak kis millió hibát írt ki.Akkor azt hiszem memória kuka
2012. márc. 30. 13:44
10/10 anonim válasza:
Na én erre nem is gondoltam !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!