Hamis, estleg veszélyes iwiw üzenetet kaptam volna? Ismeritek ezt a linket és tartalmát?
Figyelt kérdés
www.kihagyhatatlan.eu
Pár hónapja én is itt kaptam ezt a linket az elalvásstoppolóról. Megrendeltem, és már akkor is nagyon okos találmánynak gondoltam, de most, hogy a múlt héten megmentette az életemet (nem kellett volna, de fáradtan vezettem...), elhatároztam, hogy én is továbbküldöm akinek csak tudom. Akinek kocsija van, kötelezővé kéne tenni, mint Olaszországban!!! Rengeteg elalvásos baleset történik manapság, ne mi legyünk a következők!!!
Jah és most féláron adják pár napig!
2012. márc. 28. 10:58
1/6 A kérdező kommentje:
A fenti szöveg a levél tartalma, amit kaptam.
2012. márc. 28. 11:04
2/6 anonim válasza:
Ja, te meg jutalékot kapsz az eladások után, vagy mire föl ez a szenzációhajhász cím aminek semmi köze az alatta levő szöveghez??
3/6 anonim válasza:
Ne higgy az iwiwes "kihagyhatatlan ajánlatoknak", szinte mind átverés!
4/6 anonim válasza:
Ez egy termék reklámozó spam. Töröld és annyi.
5/6 anonim válasza:
Tele van hasonlókkal a net. Ajándékot ígérnek, ha megnyitod a linket, azt meg is kaphatod, trójai vagy féreg formájában. Vagy add meg az adataidat, mert az angliai Tescó(?!) vásárlási hitelt ad, korlátlanul. (Google magyarischül). Vagy játsszál és nyersz, de hívd fel a megadott mobilszámot (percdíj 5-6 ezer forint), nem is sorolom tovább. Ez mind SPAM! Egy szó sem igaz belőle.
6/6 anonim válasza:
Nekem valami hölgy küldött hasonlót az IWIW-en, hogy "Egy éve halt meg a férje, elaludt a volán mellett, évfordulója van, ja és ezer példányban küldjed tovább." Eszembe sincs! Aztán száz email-cím lesz egyből az illegális kereskedők zsákmánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!