A laptopom (Toshiba) magától áll át "alvó állapotra". Ez miért lehet?
Átnéztem a gépet AVG-vel, talált rajta egy trójait, amit elvileg elintézett és talált 2 rootkitet. Utánaolvastam és wikipédia szerint a rootkit hagyja a gépet normálisan dolgozni, szóval szerintem nem emiatt áll le.
Általában pár órája már használom, amikor jelentkezik a probléma és kivétel nélkül akkor csinálja ezt, amikor Messengeren vagy Skypeon üzenetet gépelek. Ha fölhívom a barátomat és mikrofonon beszélünk nem kapcsol ki a gépem.
Még nincs egy éve, hogy megvettem, eddig nem volt különösebb baja. Néha a képernyőillesztő "összeomlott, majd helyreállt". Elvileg van rá garancia is, szóval ha nem vírus miatt csinálja, akkor valami baj van magával a laptoppal. Szerintetek miért lehet? Érdemes szervizbe küldeni vagy én is megoldhatom azzal a hihetetlen szaktudásommal?
Nem hiszem hogy véletlenül megnyomnék valamit 4-5 percenként, sőt.. mivel gépelésnél fordul elő ez a probléma ezért nagyon is odafigyelek, amikor gépelek. Egyáltalán melyik lenne az a gomb? Én csak arról tudok amelyikkel egyáltalán bekapcsolom a laptopot, a nagy kerek. :D
Filmnézésnél nem fordult még elő, de köszi a tippet, kikapcsoltam az alvó állapotot. Ha nem jön be még jövök nyavalyogni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!