Fel lehet a Facebook-ot törni?
Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 09:43
2/11 anonim válasza:
Fel lehet törni a facebook szerverét is.
Mindent fel lehet törni.
De általában amikor arról beszél xy hogy feltörték a facebookot olyankor nem törték fel. Hanem egyszerűen csak nem elég erős az 123456 jelszó, és ellopják a fiókját:)
3/11 anonim válasza:
Már mint az egészet vagy csak bizonyos személyét? Mert mind a kettő lehetséges.
4/11 DannyZuko válasza:
Egy ilyen védettségű szerverkomplexumot.. hááát, akinek megvan a tudása egy ilyen védettségű szerver feltöréséhez, az tuti, hogy nem azzal fog szórakozni hogy a facebookot töri fel. van más dolga. kivéve ha érdeke kívánja vagy fieztik.
5/11 A kérdező kommentje:
Saját fiókom kell. A régi gépem eladtam és kitöröltem mindet és az újba minden be újra kell írnom. Se az email címre se a jelszóra nem emlékszem :(
Tudom,hogy olyant adtam meg amit soha nem használtam,de már minden lehetséges variációt amit használtam kipróbáltam és semmi :(
2012. márc. 26. 10:49
7/11 A kérdező kommentje:
A kalapács is eszembe jutott :D
2012. márc. 26. 10:52
8/11 A kérdező kommentje:
A válaszokért mindenki felpontoztam,,és felpontozok köszönetből.
2012. márc. 26. 10:53
9/11 DannyZuko válasza:
ezért kell néha mentést csinálni a jelszavakról és a könyvjelzőkről. tudom, hogy már késő. én mentek 1-2 havonta és felteszem egy ingyenes tárhelyre, ahol csak én férek hozzá. így ha bekakukkol a winyó, akkor is megmarad mindenem. A facebooknál lehet megadni telefonszámot az esetre, ha elveszne az account belépésed. ha adtál meg... az mák...
10/11 anonim válasza:
Az ismerőseid látják az e-mail címedet az adatlapodon, ők azt meg tudják mondani, mivel vagy fent. Persze ehhez is kell az, hogy az e-mail jelszót tudd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!