Hellp! Call of Duty 1 Multiplayer tőbbi lent ?
Figyelt kérdés
tegnap, multiztam cod on és meg akartam nézni az fps em. igy megkérdeztem a tõbbi játékost, hogy mit irjak be ere ezt a választ kaptam /cg_maxfps 2 (vagy valami ilyesmi) beirtam és lagolni keztem kiléptem majd vissza de akkor is, mit irjak be vagy mit tegyek hogy ez megszünjõn ??2012. márc. 25. 21:33
1/1 anonim válasza:
Figyelj, a helyesírásod nem a legjobb, de nem vagyok bunkó, csak ilyenkor muszáj ezt felhoznom, sajnálom.
Egyébként jól átb@sztak azok, akik azt mondták, hogy ezt írd be, mivel ezzel a maximum FPS szinted levitted kettőre, vagyis az FPS-ed nem lehet több kettőnél.
Ebben az esetben csak annyi a dolgod, hogy ugyan ezt a kódot beírod, csak nem 2-vel, hanem pl.: 60-al.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!