Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Haveromnak van egy mercurry...

Tomcsikaaaaa kérdése:

Haveromnak van egy mercurry 335w-os tápja az jo táp? Ha nem miért nem jo táp? Tudnátok róla információkat hogy miért rosz?

Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 20:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Megbízhatatlan szar márka.
2012. márc. 25. 20:11
 2/8 A kérdező kommentje:
azon kivül hogy hogy szar márka egyéb információ?
2012. márc. 25. 20:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Konkrétan mire vagy kíváncsi?
2012. márc. 25. 20:15
 4/8 A kérdező kommentje:
ösze szerelésével van bajdvagy a név nem tetszik vagy mi a probléma a márkával?
2012. márc. 25. 20:16
 5/8 anonim ***** válasza:
A mercury az egyik legrosszabb táp márka. Magával a megbízhatóságával van a probléma, de gondolom általában hiányzik belőlük számos védelmi technológia és a hatásfokuk sem valami fényes. Az sem mindegy, hogy milyen szabványok alapján készült. Probléma lehet az is, hogy egy régi tápon nincsenek rajta a megfelelő modern csatlakozók illetve az ágak terhelhetősége is más szempontok alapján volt tervezve (például a CPU régen az 5V-os ágról táplálkozott, de az utóbbi jó néhány évben már 12V-ról esznek). Az, hogy 335W az önmagában nem sokat jelent (ráadásul ez lehet csúcsérték vagy hosszú távon leadható garantált maximum), de maga a Mercury név sem cseng jól szakmában. Ideiglenesen megfelelhet, de jó lenne tudni, hogy pontosan milyen modellt szeretnél használni milyen géphez!
2012. márc. 25. 20:32
 6/8 A kérdező kommentje:
csak azért kérdeztem mert haver régebben5-6éve vet egy gépet kompletten és ez a táp volt benne nemrég oda adtam neki az egyik winyom kölcsönbe hogy tudjon rola filmet nézni(wd greena caviar 1tb) és kiváncsi voltam hogy jo e a gépe.de ezekszerint a tápja elég kuka
2012. márc. 25. 20:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Készre szerelt gépekbe ritkán tesznek normális tápot, igaz pár évig így is eldöcögnek (csak az lenne igazán pech, ha a gyenge minőségű táp a halálával magával ránt más alkatrészeket is). Anyósomék teszkós gépében 4 évíg húzta a Mercury és szerencsére nem vitt magával más alkatrészt.
2012. márc. 25. 21:07
 8/8 A kérdező kommentje:
még szerencse nekem először m-tech táp volt aztán vettem egy másik házat abba benne volt a hkc táp azall ment utánna aztán olvasgattam és látam hogy miujság a 2 táppal gyüjtöttem egy normálisra msot fsp van benne de mire váltottam adigra tul feszkot kapot az 1 ik winyom a világitás kiment a gépem elejéböl de mostmár biztos a tápom legalább.
2012. márc. 25. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!