ITunes - miért nem tölti rá?
Figyelt kérdés
Szóval, iPhone 3g-m van, és zenéket szerettem volna rá tölteni. Régebben úgy tettem rá az iTunes-ra a számokat, hogy bittorrenttel letöltöttem egy egész vagy egyszerre több albumot. ezek a számok egyébként még minfig megvannak. De azóta az egyik ismerősöm ajánlott egy oldalt: youtube-mp3.org , ide bemásolod a youtube-ról egy linket, convert video, download, és már le is töltötte. és ha megnyitottam a letöltött fájlt, bekerült az iTunes-ba. Le is tudta játszani. Aztán, mivel a videó címét tette be névnek, módosítottam a szám címére, és az artist-et is megjelöltem. Nem a legújabb az iTunes-om, de nem tudom letelepíteni az újat, eddig nem sikerült. Na mind1. rádugtam az iPhone-t, aztán ugye, az új számokat bepipáltam, aztán fájl - Sync iPhone 16Gb . működött is, szinkronizálta, de amikor vége lett, és megnéztem az iPhone-omat, az új oldallal letöltött számok nem voltak rajta, viszont a bittorrenttel letöltöttek igen! Ez miért van? működik a fájl, mert az iTunes le tudta játszani, de akkor miért nem tölti rá a telómra? ha nincs megoldás, akkor milyen oldalt ajánltok, amin le tudom tölteni? mert a bittorrentet nem szeretem, mert az adott albumból kb a háromnegyedét nem ismerem a számoknak, meg macerásabb is, mint ez az új oldal.2012. márc. 25. 13:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!