Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nézhető lesz ez a film DVD-ben?

Nézhető lesz ez a film DVD-ben?

Figyelt kérdés

Szoktam filmeket letölteni, de általában a gépen nézem, most viszont ki kellene írnom, hogy lehessen DVD-n. Gépen viszonylag nézhető minőségű, bár a monitoromon alapból nem valami jó a kép.

a film 699 MB, az egész mappa együtt 1.36 GB, .avi kiterjesztésű és ezen a néven töltöttem: Yes.Man.HUN.DVDRip.XviD-MRDS, nem tudom, ebből lehet-e valamire következtetni. :D

Ne haragudjatok az idióta kérdésért, de nem értek hozzá... :S

(Tudom, egyszerűbb lenne kipróbálni, de addig nem szeretném, amíg nem biztos, hogy jó lesz. :D)

2009. jún. 14. 12:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Azért mosott/kockás egy kicsit a kép a monitoron, mert annak sokkal nagyobb a felbontása, mint a TV-nek! Nyugodtam írd ki, attól csak jobb lesz a kép! ;)
2009. jún. 14. 12:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Kb 90-95%, hogy jó lesz. (Persze, ha a lejátszód képest lejátszani az avit).

A 10% akkor van, ha olyan beállítással kódolták, amit nem szeret a lejátszód, de ez csak menet közben derül ki. Illetve sok lejátszó nem képes rendesen kezelni a változó bitrátával kódolt hangot, csúszni kezd a képhez képest.

Ha sima tv-n nézed (nem hd-n), akkor kép elég jó lesz.

2009. jún. 14. 12:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha az asztali dvd playered ismeri az avit,akkor le fogja játszni nagy valószínűséggel,akkor is,ha csak simán adatként írod ki.

Ha nem ismeri,akkor szükséged van egy olyan programra,ami az avit átalakítja dvd formátumra.Ajánlom pl a dvd flicket,mert ingyenes és nagy tudású.Ha le tudsz tölteni crackelt progit,akkor a legnépszerűbbek a vso convertxtodvd és a winavi.

2009. jún. 14. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!