Rockraidon kérdése:
Hogyan tudom eltüntetni a crysis 2-t?
Figyelt kérdés
A napokban feltelepítettem a crysis 2-t.Valamit elrontottam,ezért kitöröltem de rosszul.A mappáját teljes egészében kitöröltem de nem tudom újra felrakni mert nem bírja kitörölni.Valahol láttam már olyat amit nem kellett telepíteni,de most még nem találtam meg.Mit tegyek?2012. márc. 23. 21:45
1/8 anonim válasza:
Hát először is nem törölgetünk semmilyen mappát mert a hozzá tartozó parancsfájl benne marad a rendszerben
Vezérlőpult/program eltávolítása, módosítása és itt töröld le a játékot
2/8 A kérdező kommentje:
ezt nem engedi
2012. márc. 23. 21:53
3/8 A kérdező kommentje:
így akartam másodszor de nem engedi
2012. márc. 23. 21:55
4/8 anonim válasza:
Akkor szügség lesz egy cCleanerre és azon belül ki tudod törölni
5/8 anonim válasza:
Így utólag hozzá tenném hogy a "semmilyen mappát" alatt csak a programokhoz (játékokhoz) tartozó mappát értettem
csak akkor töröld ha biztos vagy abban hogy a rendszerből el tudod majd távolítani
ha nem akkor csak a program eltávolítása után töröld őket
6/8 A kérdező kommentje:
ccleanerrel sem akarja kitörölni :( mit tegyek?
2012. márc. 23. 22:46
8/8 A kérdező kommentje:
az msi telepítő nem törölhető. :(
2012. márc. 24. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!