Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az Iphone 3g-n lehet kamerazni...

Az Iphone 3g-n lehet kamerazni vagy csak fenykepezni? Es olyat nem lehet beallitani a fenykepezesnel hogy pl. ejszakai mod? :D

Figyelt kérdés

2012. márc. 23. 19:35
 1/7 anonim ***** válasza:

inkább vegyél valami vakus telefont. az iphone jó telefon, de nem ér annyit, amennyibe kerül

érdekes módon senki sem tudja bizonyítani, hogy az Apple termékek a legjobbak. eddig azért voltak mégis azok, mert Steve Jobs azt mondta. R.I.P. most majd más fogja mondani. elég nagy hátrány egyébként, hogy nem kompatibilisek más termékekkel, így pl. bluetooth sincs rajtuk. vegyél valami új androidos telefont

2012. márc. 23. 20:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Légyszi a válaszra válaszolj.:D amúgy már meg vettem a telót....
2012. márc. 23. 20:39
 3/7 A kérdező kommentje:
amúgy van rajta bluetooth...-.-"
2012. márc. 23. 20:41
 4/7 anonim ***** válasza:
van? én úgy tudtam, hogy nincs. nekem nincs iphone-om, de bizonyára lehet vele kamerázni. és valószínűleg éjszekei mód is van, ezek alap dolgok, de tapasztalataim alapján az éjszakai mód szinte semmit sem ér, ezért írtam, hogy vakusat vegyél.
2012. márc. 23. 21:00
 5/7 anonim ***** válasza:
viszont ha már megvetted, akkor tárgytalan amit először írtam
2012. márc. 23. 21:01
 6/7 A kérdező kommentje:
van rajta. na mindegy. köszi azért ....:d
2012. márc. 23. 21:02
 7/7 anonim válasza:

ez engem is érdekelne

lehet vele kamerázni?

nekem iphone 2g-m volt és azon nem volt kamera-mód :S

2013. ápr. 5. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!