Ez a laptophűtés működhet?
minek? ???????????, jégakkut? semmi értelme amúgy mi a baj a mostani hűtéseddel?
milyen a géped hogy így akarod hűteni? semmi értelme ráadásul a hideg- meleg különbözet miatt a lecsapódó pára szétbassza a géped. inkább vegyél egy 7000 ft-os asus cooler torony hűtőt ha még lehet kapni az 20 fokosra lehűti a procit.
az tuti jó lesz ha egy mondjuk 40-60 fokos alkatrész -5 fokos levegőt szív be... mondjuk lecsapódik a pára és már füstöl is majd... Ne csináld!
Lehet kapni direct ezen célra olyan usb-s laptop alá való padokat 1-2000 ft-ért amik megemelik a laptopot és cirkuláltatják ventikkel a levegőt alatta. Eszedbe ne jusoson a fent írt.
Mi menyire melegszik?
jó a megemelés de a jégaukut hagyd ki
amugy 1-2ezres laptophütönek nincs sok értelne
5-10ezrek ezek és márkás minöségü jó (én nagy ventis t ajánlom valaki meg sok ventist /3/)
CoolerMaster, Thermaltake, ...
menyire melegszenek fel hadverek leirnád?
alapjáraton és terhelve is
És laptopod pontosan?
Alapgépem van Acer Aspire 5310.Az a gáz,hogy bekapcsolás után fél órával már videót nem lehet nézni,akadozik,nézhetetlen az egész.Ha meg nem pihentetem 2-2.5 óra után,magától kikapcsol.
Köszönöm a válaszokat,még jó,hogy megkérdeztem!!Ha valakinek van konkrét laptophűtője,ami bevált,szívesen venném a típusát!!Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!