Vásároltam egy netbookot, de elromlott az LCD kijelző, mit tehet hogy ne kelljen önrészt fizetnem?
Figyelt kérdés
Nos.A helyzet a következő: novemberben vásároltam egy netbookot, viszonylag olcsón az Euronicsban. Kötöttem hozzá biztosítást. A kijelzője EGY HÓNAP!!! Alatt totálkár lett, nem történt semmilyen külsőbehatás ( külsérelmi nyom sem volt), viszont a biztos ító azt mondta ( fény hang kft) hogyha nem azt írom a lapra hogy én ejtettem el, akkor nem fogja elfogadni a cég. Én ostoba megtettem. Egy hónap várakozás után behívtak és 22500 forintos önrész mellett kiadtak egy csereutalványt egy új készülékre ( a készülék teljes ára 55000 ft...).Ezt megkaptam januárban. De most úgy vigyáztam rá mint a szemem fényére, csak itthon van használva. De a macska ráugrott 2 hete és megint reccs a kijelzőnek. Ennyire vékony igen. Rossz minőségű pedig asus gép.Most is kéne nyilván önrészt fizetni. ezt viszont nagyon nem akarom. Mit mondjak a biztosítónak hogy ne önhiba legyen és elengedjék az árat? esetleg ha bemegyek egy barátommal aki tanúsítja,hogy ő ráejtett valamit? igen szerencsétlen vagyok. tudom, nem kérek felesleges ócsárló kommenteket.2012. márc. 23. 10:39
1/4 anonim válasza:
Nem mondom, hogy értem :)
Miért nem a garanciát érvényesíted?
Ha a biztosításban van önrész, akkor az mindig van, most is.
2/4 anonim válasza:
Ilyenkor szoktam mondani, hogy atyavilág.
Pontosan milyen típus? Használtan vetted? Hány éves? Érdekes, én még ilyet nem láttam.
Tavaly augusztus óta van egy nyolc-tíz éves IBM Thinkpadom, egyáltalán semmi baja sincs, csak az akku gyenge. Se kijelző, se más hiba nincs. Töltővel együtt 25 ezer volt, három hónap garanciával. Acocomp, Lehel csarnok. Most is vannak ott olcsón jó laptopok.
3/4 anonim válasza:
Itt két év garanciát írnak. Miért nem javították garanciálisan?
4/4 A kérdező kommentje:
A világlegvékonyabb netbookja elvileg. Asus x101. és mint mondtam az euronicsban vettem. tehát nyilván nem használtan. A garancia ha miattam nem jó a kijelző nem jár, és most látszik külsérelmi nyom. önrészmeg csak akkor van ha önhiba. szóval ha bemegyek egy barátommal hogy ő törte el akkor kell önrész? nekem is volt már 2 darab laptopom, semelyiknek semmibaja pedig használatan vettem őket.
2012. márc. 23. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!