Van olyan adapter amelyik usb2-bol usb3-at csinal?
Figyelt kérdés
mi a rendes megnevezese, markak, arak, oldalak2012. márc. 21. 20:51
2/10 anonim válasza:
Nincs, ez nem csatlakozó, hanem technológiabeli különbség.
3/10 anonim válasza:
4/10 A kérdező kommentje:
laptophoz gondoltam es nincs express cardom
2012. márc. 21. 21:16
5/10 anonim válasza:
Akkor nincs lehetőséged USB3-ra sehogy sem.
6/10 anonim válasza:
Az USB 2.0 csatlakozó mögötti "vezetékek" és vezérlők nem lesznek gyorsabbak egy külső adaptertől...logikusan belegondolva egyértelműnek kéne lennie.
7/10 anonim válasza:
Viszont ha egy USB3 eszközt USB2 portra kötsz, az működni fog.
8/10 A kérdező kommentje:
megoldottam, van ra lehetoseg de nm olcso mulatsag,
kell es usb2 --> express card adapter
es lehet vasarolni express card-bol 2xusb3
es szerintem sokszor jol jon egy xpress card, firewire, tv tunner
2012. ápr. 3. 09:15
9/10 anonim válasza:
Csakhogy ezzel SEMMIRE sem mész, de legalább 2 eszközre kiadsz pénzt. A hardvergyártók természetesen örülnek neked. Az átviteli sorban ott van az USB2. Ez lesz a szűk keresztmetszet. Semmivel sem mész többre az Gép->USB2->Express Card->USB3->USB3 eszköz sorral, mint ha közvetlen az az USB3 eszközt az USB2 portba dugnád. Az USB3 eszköz tökéletesen működik USB2 portban, csak épp az USB2 sebességén lesz az adatátvitel.
10/10 anonim válasza:
Pontosan. A #6 hozzászólásban erre utaltam. Hiába van egy külső USB3 portod, ami USB2-re van csatlakoztatva, mert az USB2 porton csak USB2 sebességgel tud folyni az adat, tehát visszafogja a külső USB3 adaptert....ergo semmit nem ér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!