Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért fagy le a számítógépem...

Miért fagy le a számítógépem bekapcsolás után, és miért kell várni, hogy használható legyen?

Figyelt kérdés

Bekapcsolom a gépet és kb. 2 percet várnom kell míg használni tudjam a gépet, mert addig bármit indítok, akkor lefagy.

Ez ugyanígy volt, miután újra lett telepítve a gép. Nem értem miért, talán merevlemez hiba lenne?

Windows XP SP3

2012. márc. 19. 22:06
 1/6 A kérdező kommentje:
Mellesleg lemeztöredezettség mentesítő se segített és Advanced SystemCare-t is lefuttattam, hogy kitisztítsa a merevlemezt, de ez se használt.
2012. márc. 19. 22:08
 2/6 tamasoft ***** válasza:
Lehet hogy régi már a rendszered, tele van szemetelődve akaratodon kívül. Az XP sem egy modern oprendszer már. A 2 perc majdnem reális is, persze csak akkor, ha XP-re szabott a hardver. Tényleg: milyen proc? mennyi RAM?
2012. márc. 19. 22:15
 3/6 A kérdező kommentje:

2 GB RAM

Intel Core2 Duo CPU 4500 2.2 Ghz

2012. márc. 19. 22:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Ilyen sok oka lehet, alkatrész csere is benne van a pakliban.

[link]

2012. márc. 20. 00:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én gépem gyengébb.

1.60 GB RAM

Intel Atom 330 Duo Core, Windows XP Professional SP3.

És nincs ilyen gondom.

Valószínűleg alaplapot vagy tápot kell a gépedben cserélni.

2012. márc. 20. 00:11
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget!

Szerintem tuti a táp a ludas, egy Eurocase5416-os van benne, ami szerepel a nem ajánlott listán és lássuk be, már 4 éve használat alatt van, és nem napi 1-2 órában.

Hamarosan befogok ruházni egy új videokártyára, majd mellé veszek egy új tápot is és remélhetőleg megoldódik a probléma.

2012. márc. 20. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!