Mi a teendő? Kérem a segítségeteket, a problémára. Így néz ki ez a weboldal. De csak ez. A többi normálisan betöltődik. Win XP- Professional. Google Chrome böngésző. Köszönöm.
2012. márc. 19. 20:52
1/5 lindmayer válasza:
lehet, hogy az oldalt kiszolgáló szerver túl van terhelve, vagy valamilyen más problémája van
egy biztos: ha csak ennél az egy oldalnál van ilyen problémád, akkor a hiba nem nálad van
magyarul: neked nem kell csinálnod semmit, később frissítsd az oldalt, hátha megjavul
2/5 A kérdező kommentje:
Kedves lindmayer. Az Operával rendesen megnyílik, sőt, ha a Chroome inkognitó módot választom akkor is. És ez már így megy jó pár hete. Azért gondoltam, hogy valami más gond lehet. Köszönöm a válaszod. üdv.
2012. márc. 19. 21:27
3/5 anonim válasza:
A weboldal instant változata, vagyis szerver beállítási hiba, nem optimalizálták Chrome-ra.
4/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló. Már vagy 5 éve használom a Chrome-ot, sosem volt gond az oldal megnyitásával. Azért is próbáltam ki több böngészőt. Mint fentebb írtam, ha inkognitó ablakban nyitom meg Chrome alatt, szintén rendesen betölti. Bosszant a dolog, már csak azért is, mert hajt a tudásvágy, kutakodtam a neten is rengeteget ebből kifolyólag, de sajnos használható információt nem találtam a problémára. Még volna azonban egy kérdésem ezzel kapcsolatban. Egyáltalán mi a jelenség neve? Mármint az, ahogyan betölti- szétesett oldal? Vagy mi? Hogyan kereshetnék még rá. Idősebb korosztályhoz tartozom, ráadásul nő vagyok:) Addig nem nyugszom, míg nem sikerül a problémára megoldást találnom. Mindenesetre várom még a hozzászólásokat. Köszönöm a fáradozásodat, szép napot. üdv.
2012. márc. 20. 10:49
5/5 A kérdező kommentje:
Probléma megoldva:))) Eltüntettem az Adblock bővítményt, és minden OK:)
Azt azért nem gondoltam volna, hogy ez így bekever:)
2012. márc. 20. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!