Mi lehet a baja a monitoromnak?
Figyelt kérdés
Kb két óa üzemidő után elkezd csíkozni függőlegesena kép, de ha ventillátorral a hátoldalát fuvatom megjavul. Ezt kell tennem rendszeresen, de már nagyon bosszant!2012. márc. 18. 15:33
1/8 anonim válasza:
LOL már bocs:D
de ha tudod mi a gond
garancia szerviz, szerciz, szobaventilátor mögé, monitor csere (nem irtad milyen ha crt akof tuti csere)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! LCD monitor "YAKUMO"
2012. márc. 18. 17:58
3/8 anonim válasza:
Hát elég ismeretlen márka csere gyanus
használtan biztos találsz 10-15 ezerert használható lcd t
ha nem is veszel újat idövel mivel igy melegszik befog halni
süritet levegövel fújd ki szelözöit
vagy pumpával ha nincs más
ha letudod veni hátlapját az a legjob es ugy kifujni de szerintem valami egység haldoklik bene szóval hiába tisztitgatod
javitása meg szerintem kb anyi lene mint egy új monitor
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat! Milyen tipusu lenne egy megbízható LCD 19"-os, milyet érdemes venni? A mostani 6 évet ment hibátlanul.
2012. márc. 19. 14:44
5/8 bánahlmi lászló válasza:
szed szét és nézd meg a kondenzátorokat valószínű hogy valamelyik ki van puposodva de ha nincs akkor is ha teheted cseréld ki az összeset amit találsz benne szerintem csodát fogsz látni ha utánna bekapcsolod
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a hétvégén megnézem milyenek kellenek bele!
2012. márc. 20. 14:47
7/8 A kérdező kommentje:
A helyzet változatlan, de azt vettem észre, hogy az LCD panel teteje nagyon melegszik. Fémburkolata van felül, ha megbontanám, van ott valami ami tönkre mehet?
2012. jún. 26. 08:17
8/8 anonim válasza:
Tapasztalat nélkül én nem állnék neki kondit cserélni meg szétszedni a monitort.
Jobb ha csak kitakarítod és ha nem segít, akkor szerviz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!