Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Használ itt valaki 64 bites...

Használ itt valaki 64 bites operációs rendszert?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok rá, hogy jó-e. Jó ez most furán hangzik.. az a lényeg, hogy tapasztaltok valami hibát, hátrányt vagy bármi mást a 32 biteshez képest? Vagy gond nélkül csak kezeli a több ramot és jó gyorsan fut?

2012. márc. 15. 22:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ha csak annyi a különbség, hogy 64 bites, attól semmi baj nem lehet. (vagy ha mégis van valami hiba, az ugyanúgy lehet 32 bitnél is, de nincs ilyen! 8 giga ramot használok + az 1GB vga és tök jó minden. egyébként is erősen ajánlott a 64 bit, mert van már olyan játék, amihez pl. 6 GB ram kell (MS Flight, az FSX utódja)
2012. márc. 15. 22:32
 2/12 anonim ***** válasza:
az előzö válasz jó én csak annyit tennék hozzá hogy a ram inkább tömörítésnél számít igazán és konvertálás meg Dx 11-nél ha már játékoknál járunk ott nagyobb a gépigény is.
2012. márc. 15. 22:45
 3/12 anonim ***** válasza:
Csak annyi a hátrány, hogy nem mindegyik driver jó, esetleg lehetnek kompatibilitási problémák.
2012. márc. 15. 22:53
 4/12 anonim ***** válasza:

Már kb 3 éve 64 bites rendszert használok (Vista/7) és minden működik rendesen, nem volt különösebb gondom velük.

A 64 bites verzióknak valamivel nagyobb a RAM igényük, ezért 2GB RAM mellé nem biztos, hogy a legjobb választás, de 4GB vagy több memória esetén már kötelező (és ez ma már alap...ilyen DDR3 RAM árak mellett már viszonylag sokan 8GB-tal rendelkeznek).

2012. márc. 15. 23:18
 5/12 anonim ***** válasza:
én még egyáltalán nem találkoztam semmiféle kompatibilitási problémákkal (hiába hallottam róluk), az xp-re tervezett alkalmazások mindenképp futnak, de mondom, a korábbiak is mennek szerintem
2012. márc. 16. 00:28
 6/12 lindmayer ***** válasza:

persze, használok

egy régi 10 éves program nem fut rajta, de virtualboxxal megy

2012. márc. 16. 08:46
 7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm, csak kíváncsi voltam, mert sokan szidják hogy az nem jó, de akkor alaptalan :)
2012. márc. 16. 10:11
 8/12 anonim ***** válasza:
A 64 bites XP-re volt sok panasz, de a WIN7-nél kiküszöbölték ezeket a gyerekbetegségeket, itt már nincs vele gond...
2012. márc. 16. 11:34
 9/12 anonim ***** válasza:
55%
lindmayer, én mostanság nosztalgiázok, és a Diablo II-n tolom. amúgy meg a Settlers III is fut, ami meg már 14(!) éves
2012. márc. 16. 12:40
 10/12 lindmayer ***** válasza:

nem azt mondtam, hogy mindegyik régi program nem fut, hanem azt, hogy nekem van egy olyan programom, ami amiatt nem fut, mert 64 bites rendszert használok( 32 bites win7-en simán fut), és a kettő nem ugyanaz

tudom, a diablo2 nekem is fut, meg több régi játék is

2012. márc. 16. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!