Mi lehet a hiba 3napos Hp pavilion DV6 Beats-el?
3Napja vásároltam a fent említett notit.Gyári hp-s win7 64bit.Notiban egy AMD A8 3510MX,1Tb vinyó,8Gb ram,6750G2 VGA.
A hibák úgy kezdődtek egyszer csak becsíkozott a képernyő játék közben és a Caps lock villant 3x egymás után és ismételte. (minecraft) újraindítottam semmi se jelentés se semmi.
-Memtesz86 végig futtattam 1.5órát pötyögött nem volt hiba.
-3Dmark futtatva 3x semmi gondja.
-Melegedés nem lehet gond,CM u3 hűtőn csücsül,illetve 65fok fölé nem ment..
kaptam 2 kéhalált bccode 116,50,
-Akksim kivan véve csak töltőről megy.
Valakinek van esetleg tippje mi lehet a gond?
Csere garanciás a noti,csak az a gond nem tudom előidézni a hibát csak úgy néha gondol 1et és kész.
Minidump file megvan kék halálról ha kell valakinek elküldöm hátha kitud vlmit silabizálni.
Üdvözlet!
Május 15-én vettem egy pontosan ugyan ilyen laptopot. Azóta minden frissítés folyamatosan lement és a videó driver is frissítette magát. Azt állította magáról, hogy a legfrissebb jelenleg. A hiba nálam az explorer használata közben jelentkezett a jobb felső sarokban fehér csíkozódás és kisebb megfutás személyében (kékhalál nem volt) A problémámat az ATI önfelismerő frissítő programja oldotta meg: [link] Itt amit a program lefuttatása után ajánl azt letölt + telepít !!restart!! és öröm :)
A Kérdést miután feltettem 1napra rá megoldottam a problémát,a gépnek hardveresen semmi gondja nincs nagyon izom vas.Annyit kell tenni,hogy a hp oldaláról Bios frissítő progit leszedni és az megcsinálja automatice...
Ha ezután is rossz akkor még a winfosh frissítése sem árt..
bármi gondotok van hívjátok fel a Hp ügyfélszolgálatát nagyon gyorsak segítőkészek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!