Miért nem működik a wifim?
Figyelt kérdés
Van a laptopomon wifi, régen midig erről neteztem. Amióta tesóm újrarakta, valahogy eltűnt. A hálózati kapcsolatoknál meg sem jelenik ez, mint választható opció. Ha bekapcsolom sem...próbáltam a gépről telepíteni hálózati varázslóval, de nem megy...olyan mintha rajta sem lenne. HA valaki tudna segíteni, megköszönném...2012. márc. 15. 13:20
2/11 A kérdező kommentje:
asus x59sl, xp
2012. márc. 15. 14:42
3/11 anonim válasza:
Válasszon terméket ---> notebook
Válasszon sorozatot ---> X59 Series
Válasszon modellt ---> X59SL
[KERESÉS]
Operációs rendszer ---> WinXP
Wireless-en belül szedd le a 2 programot és telepítsd.
4/11 A kérdező kommentje:
óóó, köszönöm:)
2012. márc. 15. 16:28
6/11 A kérdező kommentje:
még próbálgatom, mert amit leszedtem, az vmi ismeretlen nyelvű, s nem tudok mihez kezdeni vele. Leszedek egy másik verziót:)
2012. márc. 15. 16:55
7/11 A kérdező kommentje:
eljutottam, feltelepítettem egy magyart, de továbbra se jelenik meg semmi...:S
2012. márc. 15. 17:05
8/11 anonim válasza:
Hol akadsz el?
Ezek többnyire angol driverek.
9/11 A kérdező kommentje:
hát van rajta magyar nyelvű verzió is:)
feltelepítettem, fenn is van az atheros client utility, aztán varázslóval létrehoztam egy vezeték nélküli hálózatot, de nincs benne a hálózati kapcsolatok közt, csak a szélessávú netem... szerintem ott lehet a baj, hogy nem jól vagy nem jó helyen hzom létre az új kapcsolatot, vagy vmi beállítási hiba lehet, de gőzöm nincs, hogy hol keressem...
2012. márc. 15. 20:59
10/11 anonim válasza:
Segítenék, de ennyire én sem vagyok benne a témában, sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!