1/11 anonim válasza:
Erősen túl van árazva. Az első dolog, amit el kell döntened, hogy kell-e eredeti oprendszer. Ha ez nem követelmény, akkor eleve kár olyat venni, amihez adnak, mert jelentősen megdobja az árat.
2/11 A kérdező kommentje:
hát nem kell:), de szerinted van valami előnye? az eredetinek? tudnál ajánlani valami jót max 190 ért?
2012. márc. 13. 17:04
4/11 A kérdező kommentje:
mondjunk játék, kell a jó vidi kártya bele:)
2012. márc. 13. 17:13
5/11 anonim válasza:
A következő kérdés, hogy életbe vágó-e a hordozhatóság, mert játékra nagyon nem szabad laptopot, csak ha semmiképpen nem tudsz asztali géppel boldogulni.
6/11 A kérdező kommentje:
jó nekem játék a laptopon:) amúgy meg csak néha játszok , de azért elég jó kis gép legyen(nem geforce 520 videó karira gondolok ez alatt)
2012. márc. 13. 17:42
7/11 anonim válasza:
Nem mondanám hogy túl van árazva (föleg amire rávilágitotál hogy windows al van)
de hát én is várom a jobbat:)
amugy szerintem i3, i7 2xxx- gtx 5xx páros vagy Fusion A6, A8 xxxx - 6xxx, 7xxx páros mutatna jól
de ez se rosz...
8/11 anonim válasza:
Gf 520 t mire irod?
ara hogy az rosz vagy ara hogy az jó?
persze nézöpont kérdése de szerintem elégé köztes vga szóval nem rosz (persze job is van)
/ez laptop nem asztali gép melesleg/
én amugy 540 esre gondoltam legaláb ha már játékról van szó
amugy van egy "olcsó" kiadású Asus
Gf 610 el (persze ez gyengéb kárnya mint 5xx ek) de azért elehet játszadozni vele
9/11 A kérdező kommentje:
GT 520 elég gyengus arra értem, ebbe azért jobb a kártya, csak azt nem tudom, hogy van e hasonló laptop kb 190 ért
2012. márc. 13. 18:00
10/11 anonim válasza:
szerintem nincs és ö se irt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!