Miért nem működik a videókártyám?
Figyelt kérdés
Van egy P4es számítógépem.(HP DC 7600SFF típusú desktop).Ehhez vettem egy NVIDIA GEFORCE típusú videókártyát(GAINWARD 512mb,DDR3as PCI-express,aktív hűtésű)mivel a gép videókártyája alaplapi.A kártya behelyezése,illetve a telepítés után a startmenüben a gépem lefagy.Nem lehet sem a programok,sem a dokumentumok sem pedig a vezérlőpult menüt megnyitni.A gépen Windows xp sp3 as van. A videókártyát és a gépet is visszavittem az üzletbe ahol vettem,mert mindkettö garanciális,de egyikben sem találtak hibát.Azt mondták,hogy nem hardveres a probléma.Tudna valaki ebben segíteni,tanácsot adni? köszönöm a válaszokat előre is!2012. márc. 13. 14:46
1/2 anonim válasza:
Az alaplapi vga-t biosban tiltsd le.
2/2 A kérdező kommentje:
Annyira nemvagyok járatos sajnos a számítástechnikában.Azt letudnád irni hogyan kell a biosban a vga.t letiltani?Én csak ugy tudom hogy vezérlöpult-rendszer-hardver-ezközkezelö ott a videokártyáknál lehet letiltani esetleg eltávolítani.ez nem lenne elég? köszi a választ.
2012. márc. 13. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!