MI a küldönbség az okostelefonoknál az android 2.2-es és a 2.3-as androidnál?
Kicsivel frissebb verzió. "Valamit" fejlesztettek rajta, de nem sok a változás :)
Szinte ugyan az.
Android 2.3 (Gingerbread) [szerkesztés]
2010. december 6-án jelentette meg a Google az Android 2.3 Gingerbreadet és vele együtt a Samsunggal közös Nexus S telefont.
Új felhasználói interface
Nagyobb felbontású kijelzők támogatása
2.6.35.7 Linux kernel
WebM videolejátszás támogatás
Near Field Communication támogatás
Továbbfejlesztett másolás-beillesztés funkció
Átalakított gyári virtuális billentyűzet, multitouch támogatás
Javított energiagazdálkodás, hosszabb üzemidő
Optimalizáció (gyorsabb, hatékonyabb működés)
Internethívás (VoIP) támogatása
Letöltéskezelő a hosszú ideig tartó HTTP letöltésekhez
Új szenzorok (pl. giroszkóp) támogatása és kezelése
YAFFS helyett ext4 fájlrendszer használata
Én nem rajongok ezekért a telenor,vodafone típusú telefonokért. Őszintén még nem is próbáltam, de nem mondtak róluk jókat. De kérdezősködj attól, akinek ilyen van, hátha tud segíteni :-)
Szerintem a 2.2-es és a 2.3-as közötti sebesség alig-alig érzékelhető.
Hát ennyi pénzért a telefon nem igazán éri meg szerintem, főleg telenortól, a telenornál magasan vannak az árak a telefonokhoz képest. Mondjuk a Onetouch-hoz képest reális az ár azzal nincs probléma, de ha nem sajnálod a 20-as kártyád (gondolom 20-as van mivel telenor webshopból vásárolsz), akkor vegyél T-mobile-tól telefont.
Olcsóbban jobbat is lehet venni.
Pl: SE Live with walkman kártyásan
telenornál 47500 forint
t-mobilenál 36990 forint
Bár ez attól is függ, hogy mennyire használnád ki a telefont.Amúgy, ha kirootolod a Onetouchot, akkor akár arra is felrakhatsz 2.3-as Androidot.
A 2.3 jobban kihasználja a hardvert (elvileg), ezért gyorsabb, stb.
Amúgy a Telenor One Touch az nem márkátlan, mert Alcatel, ami egy elég nagy múltú cég. Én már használtam OneTouchot, nem rossz. Viszont ezért az árért jobbat is kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!