Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb Laptop...

Sanyi71 kérdése:

Melyik a legjobb Laptop "minőség/tudás/ár/érték"?

Figyelt kérdés

2012. márc. 10. 16:24
 1/5 P.O.C. ***** válasza:
Dell
2012. márc. 10. 16:26
 2/5 lindmayer ***** válasza:

kompromisszumot kell kötnöd: mind a 4 tulajdonság nem lehet a legjobb

valamiből lejjebb kell adnod, de itt van egy ami nagyon megközelíti ezt(vagy legalább is nálam): [link]

bár ugyanennyiért lehet kapni jobbat is, de ez egy strapás üzleti modell

2012. márc. 10. 16:29
 3/5 A kérdező kommentje:

Nekem volt egy régi hp compaq P3 ....14" gép ...ez még a mai napig működik egy rokonomnál..Fujicusiemens(fos) ez egy vacak 1400mhz..pár éve volt...Most a nejemnek egy Samsung 10" notebookot vettünk már 1,5 éve és hibátlan...

Van egy számítógépes ismerősöm.Aki azt mondta hogy nem a belső a lényeg hanem a külső és hogy az milyen anyagból van legyártva...Mert lehet a belseje csúcs ha a külseje rossz anyagból van mert szétesik..

2012. márc. 11. 00:48
 4/5 lindmayer ***** válasza:

ez részben így van

a belsejének is megbízhatónak kel lennie, mert különben hardveresen megy tönkre(főleg a hűtés szokott problémás lenni)

de szerencsére az alacsonyabb kategóriában is egyre jobban összeállított gépekkel lehet találkozni: nekem egy közel 1 éves ilyen olcsó kategóriás laposom van, de a hűtésen kívül semmilyen problémája sincs, azt meg megoldottam egy paddal

az üzleti modellekre jellemző, hogy régebbi hardvert tesznek bele, de a külső az nagyon minőségi, meg a hűtés is, ezek akár 10 évet is kibírnak megfelelő használat mellett

2012. márc. 11. 08:26
 5/5 A kérdező kommentje:
igen...csak arra lennék kíváncsi Pl hogy ami nekem volt Hp compaq h 600 P3 800mhz proci 512MB ram ... szóval nem fiatal ..és a sógoromnál a mai napig működik..netezik vele meg zenét hallgat...Arra lennék kíváncsi hogy a mostani HP is van ilyen strapabíró?Vagy akár más márka is lehet..Nehéz választani de szeretnék jól választani..nem kis pénzről van szó...
2012. márc. 12. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!