Tomb Raider 3ra van olyan kód amivel megvan az összes játék során talált tárgy?
Figyelt kérdés
A nővérem gépén már eljutottam Nevadáig, de aztán bemondta az unalmast a gép és az egész játékom odalett. Megtaláltam azt a kódot amivel pályát lehet ugrani, de aztán kb a 10edik pályaugrás után rájöttem hogy így nem lesznek meg azok a kis kék cuccaim amiket a pályák végén össze kéne szednem. Találtam olyan kódot is amivel az összes fegyver meg lőszer meg minden megvan, de még úgy sincsenek meg azok az izék. Valaki nem tud valami megoldást erre? Mert nincs kedvem megint az elejétől végigjátszani az egészet.2012. márc. 9. 16:26
1/3 anonim válasza:
Kis kék cucc?????? Mire gondolsz? Ilyet még nem hallottam pedig haszor végigjátszottam a TR3mat.
2/3 A kérdező kommentje:
hülyén fogalmaztam tudom. pl ami a River Ganges pálya végén van, ahol van az a vudu fickó, akit kínkeservvel ki kell nyírni, és mikor eltűnik, marad a helyén valami kék izé, nem tudom mi lehet az. és pl a Londonos pályák végén is amikor a szőke nőt kell megölni, és ő is meghal, akkor utána is ottmarad egy ilyen. így már tudod?
2012. márc. 10. 21:49
3/3 anonim válasza:
Tudom, de az nem baj, ha nem lesznek meg!!!! Az csak akkor kapod meg ha végigtolod a pályákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!