Mennyiért tudnám eladni szerintetek a számgépem?
Típusa: DTK AFS 288T ATX PC. merevlemez 150 GB
Intel(R)
Celenor(R) CPU 2.80 GHz
2.79 GHz 512 MB RAM 2006 ba vettem a gépet!
Monitor: yakumo TFT 17
Helló szerintem most jobban jársz vele ha eladod csak egyrészben is mert: ha tudod ha nem intel processzorokat jelenleg a japán katasztrófa nem tudom hallottad-e nem gyártanak nagy számban alkatrészeket tehát fogyóban van mivel Taiwan ban gyártották és az japánban van és Taiwan-t is érte a katasztrófa.
Ha esetleg videókártyát leírnád meg látnák egy két dolgot akár team wieweren keresztűl nagy eséllyel mondanék egy körülbelüli árat de minimum 30 ezer forint.
Mivel én notim 446mb ram intel celeron proci 1,86ghz proci de ha tiédben integrált videókártya van akkor maximum 30-50 ezerre számíts mert integrált nem jó játékra nekem is ati 256mb van benne és viszi a játékokat nem mindeniket.
de mi mennyit érne kérdésre válasz:
Processzor: 2.2ghz es intel celeron 12789 ft akkor ez kb. 14-15 ezer ft.
150gb merevlemez: 14-18 ezer forint esetleg több is.
ram: tudnám hány mhz es jó lenne
Monitor: hát ez ha japán jól jártál többet ér mivel a japánok jó minőségűt gyártanak nekem is féléve megvan a tv monitorom semmi baja :D és 5 év garanciás 2 pixel Funai márka.
Monitor kb 15 ezer mivel 19 ért vesz újat aki megvenné habár a mai újak semmit sem érnek ha nem Funai.
Tehát 100 ezerre ne hanem maximum 50 ezerre számíts de ha találsz egy barmot eladhatod neki 60-70 ért.
Mivel processzor erős korához képest és enyémhez képest.
1 tanács: mond előbb 80 ezret aki venné meg menne elfele mond neki: várj várj vicceltem adom olcsóbban is.
Sok sikert ha japán a monitor tuti többet nyom az árra.
1 tanács: googleba írd be: használt számítógép és ott nézegesd az árakat és mérd a tiédhez a gépeket.
kb 30-50 ezer forintot ér a tiéd.
szerintem.
de én nem vagyok árszakértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!