Gépírás megtanulása?
Figyelt kérdés
Kéne egy program, amivel meglehetne tanulni a billentyűzetre nézés nélküli írást. Olyan program kéne, ami nem fizetős. És ha lehet azt is írjátok le, hogy nektek mennyire segített, hogy megtanultátok.2012. márc. 8. 18:57
1/6 P.O.C. válasza:
Hazai torrent oldalakon megtalálod. Én próbálkoztam, de tiszta idegbaj lettem tőle. Kézügyesség is kell hozzá, én pl. a béna kisujjaim miatt adtam fel a dolgot. :(
2/6 anonim válasza:
[link] -nem rég kezdtem, de szerintem elég jó
3/6 anonim válasza:
Én soha ilyet nem tanultam, de tökéletesen tudok vakon írni... Sokat kell a gépen dolgozni és megszokja az ember egy idő után.
Gyakorlás kérdése. (Program nélkül is.)
4/6 anonim válasza:
Én valamikor régen írtam mechanikus és villanyirógépen is. De PC-hez eleinte nem is volt magyar billentyűzet.
Tedd a két kezed a billentyűzet szélére és próbáld előbb kettő, aztán négy ujjal. Meg lehet tanulni.
6/6 anonim válasza:
Ne programokkal akarjátok megtanulni. Úgy nem lehet mert ezt csak módszeres gyakorlással tudod megtanulni. Van egy könyv ilyen kemény borítós, ha jól emlékszem Kökény Sándor írta, abból lehet jól megtanulni az iskolában is abból tanultuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!