Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi ez az angolnyelvű hang a...

Mi ez az angolnyelvű hang a gép öntesztjekor vinyóboot lőtt?

Figyelt kérdés
Adott egy gép, mielőtt bootolna vinyóról megszólal egy hang. Angol női. Nem értem mit mond csak annyit hogy Power on self test, meg avoid operating System. A BIOS néha gondol egyet és indításkor bejön. Valószínüleg emiatt a dolog miatt. Mit tudok csinálni? Elemet kellett cserélni mert lemerült a régi. De a hang még mindig van. Meg néha az automatikusan bejövő bios is.
2009. jún. 9. 19:15
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesírási hibákért EEEPC-n írtam és kicsi a blentyűzet :)
2009. jún. 9. 19:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Az ASUS lapoknál van egy un? Speech Reporter nevű opció, ez közli veled hogy éppen mit művel a gép bootolás közben, ezt hallod. Ha meg randomizálva látod a bios-t akkor az lehet elemcserés vagy valami egyéb hardverhiba is első körben cseréld ki az elemet (cr2032 a típusa)
2009. jún. 16. 13:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Helló kedves válaszadó! Köszönöm a segítséget, egy BIOS beállítási hiba volt még ami nem volt a helyén.
2009. jún. 16. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!