Melyik régi gépet érdemesebb megvenni netezésre? (lent)
Figyelt kérdés
Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni olcsó netezős gépnek ezek közül:
2012. márc. 8. 05:06
1/6 P.O.C. válasza:
Én a HP -t venném az eredeti Windows XP licenc és a gyorsabb proci miatt. Ez ellensúlyozza a Fujitsu -ba lévő DDR2 RAM -ot és SATA2 vinyót, ami a valóságba amúgy sem jelent valami nagy előnyt. Ráadásul a Fujitsu BTX szabványú, ha valami behal benne garanciaidőn túl, elég érdekes lesz hozzá alkatrészt szerezni.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. A HP-ben nekem csak a DDR memória nem tetszik.
A Fujitsu háza biztos hogy BTX, ez nem elírás? Néztem
róla képeket és nekem inkább ATX-nek tűnik, az alaplap
manuálja is azt írja, hogy mikro ATX. Mondjuk annyira nem értek hozzá. Itt egy kép róla:
2012. márc. 8. 07:56
3/6 P.O.C. válasza:
Igen, az alaplap mindkét szabvánnyal kompatibilis.
4/6 A kérdező kommentje:
A Fujitsu házába a HDD-ket csaverok nélkül lehet rögzíteni, ráadásul 90 fokkal elforgatva. Nekem lenne egy 640 GB-os lemezem, amit szeretnék a gépbe beletenni. Nem tudom, hogy az ilyen beszerelés mennyire rövidítené le az élettartamát.
Jelenleg egy ilyen vinyó többe kerül mint maga a gép...
2012. márc. 8. 14:21
5/6 P.O.C. válasza:
Elvileg nem lehet baja, hisz ebben a pozícióban is tesztelik őket. De én nem szívesen használnám így.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, a HP gép mellett döntöttem.
2012. márc. 8. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!