Egy Ati Radeon HD 5770-es videó kártyával el menne a battlefiled 3 és a nfs the run és a hasonló kaliberű játékok?
Nem, számítógép is kell hozzá. :D
De most komolyan, szerinted a videokártyán múlik minden? Ha nincs elég erős processzorod, hogy kihajtsa, és nincs elég RAM-od, akkor pénzkidobás volt megvenni.
Hát kérdés,hogy milyen adatokkal rendelkezik a géped? Nekem: intel core 2 dou e4500 2,20GHz + 4gb ram + ati radeon hd 4670. Ezzel a pc-vel minimumon elfut a cod mw3,bf3 nfs hp, sajna a run-t még nem próbáltam.
Ha ennél jobb adatokkal rendelkezik a géped,akkor neked is elcsoszog majd. :)
Nem rossz kártya azért
Én most nyomom az Alan Wake-et és High beállításokkal 4x vonalsímítás és 8x antiscop szűrés mellett simán megy 1920x1080-ban
a BF3-at ugyan így játszottam végig lehet nem mindig tudta a 30FPS-t de olyan 28 körül azért vitte
énis csak azért cserélem majd le mert grafikai téren sajnos elég maximalista vagyok és az az első hogy minden beállítást fölhúzok :D
"Nem rossz kártya azért"
Ezt inkább azokra mondjuk, amik legalább konstans 60 fps-t tudnak, nem 28-at. A 28 már kb. az élvezhetőség legalsó határa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!