Miért csinálja ezt a gépem?
Figyelt kérdés
el indítottam egy,két játékot (GTA SA és a Total Overdose)
és úgy 10 percet játszok akkor lefagy...nem minden esetben simán fagy le..van amikor csíkos lessz a képernyő és még a windowsba se lehet ki lépni Ctrl+Alt+Del-lel mit javasolnátok? Ha kellenének a gépem adatai íme:
Intel Pentium(R) 3000Mhz
RAM: 1Gb
Videókártya: Nvidia GeForce 7300 GT 256Mb
Dx : Direct X 9.0c
Winchester: 60Gb
A gépemről ennyit tudok. Előre is köszönöm a válaszokat :)
2012. márc. 7. 11:59
1/4 compactegon válasza:
nekem a san andreas ugyanezt csinálta, mikor feltettem az új drivert. kikapcsolt a monitor, gép...aztán visszatettem a régi driverét, és csodák csodája: ment :D persze lehet nálad nem ez a probléma.
2/4 A kérdező kommentje:
De nekem már vagy fél éve ez a driver van fönn és még csak most jelentkezett a probléma amúgy a driverem Nvidia Pshyx
meg még annyi hogy szerintem ki kéne próbálnod a total overdose-t olyan mint a san andreas csak menőbb és mexicoban játszódik
2012. márc. 7. 13:02
3/4 A kérdező kommentje:
Lehet hogy a vidikarim a végét járja :'(
2012. márc. 7. 13:05
4/4 Kiss Hunor03 válasza:
indítsd a játékot alt+tab feladatkezelőben affinitást állits és csak egy magot engedélyezz neki lehet hogy jó lessz egy próbát megér haveromnak működött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!