Apple PowerBook G4 egy egyszerű felhasználónak megfelelő?
Figyelt kérdés
Hello!
Most tervezek venni egyet, kiszeretném próbálni a Macintosh-t, jelenleg Linuxot használok.
Internetre, videónézésre, Skype, ezekre használom a gépet, ha játszok is azt csak interneten keresztül, szerintetek ezekre jó egy ilyen gép?
Ezt a kettőt néztem:
2012. márc. 7. 10:37
1/3 anonim válasza:
Hát... Szerintem az 1,67 ghz nagyon kevés. Apple ide-oda Internetezésre (a sok flash, videó miatt) 2,5 ghz alatt szerintem nem jó gép. Tapasztalatból írom..
2/3 anonim válasza:
Elég régi gép. A flasht kb felejtsd el PPC-n. A többire jó lesz.
85-öt meg nehogy adjál érte. Az ilyen hirdetések szoktak a vicc kategóriában lenni.
Miért nem olyan oldalon kérdezed ahol jobban értenek hozzá? Főleg, hogy linkelted is.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Hát igen több helyen írják, h ez az ár vicc.:D
Megkérdeztem egy szakfórumon is (beszeljukmac) és ott is írták, h ezekre jó, de max 55-öt ér a gép.:D
2012. márc. 9. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!