Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Babylon search. Hogy töröljem le?

Babylon search. Hogy töröljem le?

Figyelt kérdés

Fogalmam sincsen hogy jött rá a gépemre,de most nem az izgat,hanem az hogy hogy szedjem le!Sehogy nem ment,program files,vezérlő pult,se semmi...

Azt szeretném hogy hogyan kéne letörölni,h soha ne kerüljek vele szembe.Vagy hogy lecseréljem úgy hogy ne csak a kezdőlapom legyen,a google/origo,hanem ha ÚJ LAPOT szeretnék megnyitni akkor IS a google legyen vagy amit szeretnék.Naaagyon megköszönném ha tudnátok segíteni,mert már nagyon zavaró,és lehet vírust is tartalmaz :(...HELP ME!

2012. márc. 6. 20:25
 1/10 anonim válasza:
BEÁLLÍTÁSOK-> KIEGÉSZITOK de nembizti majdha gepnel leszek
2012. márc. 6. 20:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez hol jelenik meg, böngészőben? Milyen böngészőt használsz?
2012. márc. 6. 20:36
 3/10 A kérdező kommentje:
Mozilla Firefox,és akkor jelenik meg ha új lapot szeretnék nyitni.
2012. márc. 6. 20:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Amiről tudtam mindenhonnan letöröltem,de nem tűnik el.Már nagyon kiakaszt :((!!!!!
2012. márc. 6. 20:44
 5/10 Jenci ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=tFv4gPHiwW4

[link]

Ha ezek sem segítenek,akkor rendszervisszaállítás,vagy újratelepítés.

2012. márc. 6. 20:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Eszközök, Kiegészítők, Kiterjesztések. Ha ott benne van, töröld.
2012. márc. 6. 23:12
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen-igen,már onnan töröltem,és sikerült is.Ha új lapot nyitok akkor már nem az jelenik meg :).VISZONT ha megnyitom a firefox-ot (újat) akkor még mindig az a pöts Babylon van ott :(.Már csak ezt kéne orvosolni...ha erre tudtok segítséget akkor lécci írjátok le,előre is köszi :) ^^!
2012. márc. 7. 14:33
 8/10 lazarp ***** válasza:

Na ez egy nagyon szemét kis beépülő valami :).

Készítettem egy leírást ami alapján leszedhető, én már 3 gépről így kaparásztam le:

[link]

2012. jún. 25. 13:42
 9/10 EnTeO2 válasza:

Szervusztok!

Nekem is az volt a problémám, hogy jöt ez az idióta babylon-search. Én leszedtem teljesen a Firefoxot, és újra feltettem azzal, hogy ne importálja az Explorerből a beállításokat meg semmit. Úgy tűnik, hogy most nincs babylon...

Üdv!

2012. júl. 21. 12:19
 10/10 Iaisyydden válasza:
Én is ezt fogom csinálni, mert az about:config-ban minden babylonosat, és keresőset visszaállítottam, mindent töröltem a gépről amiben benne lehet, és még így is rajta van ez a mocsok toolbar.
2012. szept. 30. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!