Babylon search. Hogy töröljem le?
Fogalmam sincsen hogy jött rá a gépemre,de most nem az izgat,hanem az hogy hogy szedjem le!Sehogy nem ment,program files,vezérlő pult,se semmi...
Azt szeretném hogy hogyan kéne letörölni,h soha ne kerüljek vele szembe.Vagy hogy lecseréljem úgy hogy ne csak a kezdőlapom legyen,a google/origo,hanem ha ÚJ LAPOT szeretnék megnyitni akkor IS a google legyen vagy amit szeretnék.Naaagyon megköszönném ha tudnátok segíteni,mert már nagyon zavaró,és lehet vírust is tartalmaz :(...HELP ME!
http://www.youtube.com/watch?v=tFv4gPHiwW4
Ha ezek sem segítenek,akkor rendszervisszaállítás,vagy újratelepítés.
Na ez egy nagyon szemét kis beépülő valami :).
Készítettem egy leírást ami alapján leszedhető, én már 3 gépről így kaparásztam le:
Szervusztok!
Nekem is az volt a problémám, hogy jöt ez az idióta babylon-search. Én leszedtem teljesen a Firefoxot, és újra feltettem azzal, hogy ne importálja az Explorerből a beállításokat meg semmit. Úgy tűnik, hogy most nincs babylon...
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!