Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Folyamatosan lefagy a laptopom?

Folyamatosan lefagy a laptopom?

Figyelt kérdés
Ha bekapcsolom, a windowst még betölti, de ha a netre vagy bármi másra kattintok lefagy és újraindítani se lehet csak kikapcsolni. Most telepítettem mert eddig még a windowst se töltötte be. Telepítés után müködött egy darabig, és most azt csinálja amit fentebb leírtam. Hogyan tudnám rendbehozni? Vagy ez már inkább műszaki hiba mint rendszerhiba?
2012. márc. 5. 18:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Leformáztad mielőtt újratelepítetted?
2012. márc. 5. 18:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Azthiszem nem, de azt se tudom mit jelent :S Sajnos nem értek hozzá csak helyre akartam hozni. Annyit csináltam, hogy beállítottam h CD-ről töltse be és utána követtem az utasításokat. Windows vista van hozzá. Aztán felraktam CD-ről illesztőprogramokat. Ennyi.
2012. márc. 5. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!