MINECRAFT HACK, cheat, hogy lehet csalni? Valami program, tulélő módba szeretnék olyan csitet, ami pl:aranyat, fémet, gyémántot ad.
Üdv. [link] innen letöltöd. DOWNLOADS alatt van. Download .exe. Szal letöltöd.
telepítés
Startmenü(bal alul)--> Keresés, ide ezt írd be %AppData% kijön egy mappa aminek Roaming a neve. Arra katt. Ott a .minecraft nevű mappa.FONTOS, hogy lépj ki a játékból.Szóval a letöltött .exe fájl berakod a .minecraft mappába, majd elindítod. Instal. Megkérdezi hogy csináljon-e backup fájl. Nem kell szóval no. Miután végzett kilépsz a telepítőből,majd elindítod a minecraftot. A játékban az E gombal megnyitod az Inventoryt és jobb oldalt ott lesz minden. Survivorban is. Nekem működik, szóval ha neked nem az nem az én hibám. Ya, és minecraft 1.2.3 tehát a legújabb:) örülök ha segíthettem köszönetet és zöld pacsit elfogadok
én is megcsináltam ahogy fantalool leirta de semmi
megnyitom az inventoryt és semmi nincs ott aminek kellene
nekem 1.2.5 alpha verzió van :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!