Kaptunk egy új videó kártyát de nem tudjuk hogy bele e lehet rakni simán a számítógép be bele lehet?
ez van a videó kártyán: hys64t64000hu-3.7-a
assembled in china
510MB 1Rx8 pc2-4200U-444-11-A1
jobb oldalt:it services
cl6059430
Milyen az alaplapod?
Milyen videokártya van benne?
Inkább keress valakit aki ért hozzá. Nem hiszem el, hogy egy informatikában kicsit jártasabb egyént sem ismersz?
sikerült bele rakni :P :D csak az a fehér izék törtek el
meg a kábalaokat kelet ki tépkedini néhyány nem akart ki jönni ezért el vágtam utána meg megrázot ._. de a végén rá jötem hogy nincs ki kapcsolva a gép és kikapcsoltam háturol ki huztam mindent és miután bele raktam folyton ki eset ezért oda ragaztotam de most melyik kábelt hova dugjam vissza ? am volt néhány felesleges kábel azt le égetem és visszem méj telepre de segitesz hogy melyik kábelt hova dugjam ? amit elvágtam azt ösze ragasztotam csk nem azal amelyikel elöte volt mert elfelejtetem hogy hogy volt na de ez nemelég de most füstöl is :( de nem indul hanem ilyen kopony félét mutat a képernyön 2 csontal :( mit csinályjak hogy ujra induljin ? mostmár meg mostam is (bedoptam a fürdökádba és le mostam és mostmár gyönyörü *-*)
Bakker, ekkora trollt! :D
Legalább már vicceset írj és helyesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!