Minecraft lagg?
Az, hogy nagyon akad, benne van a pakliban nagy látótávnál, ahogy az előttem levő is írta. Én az Optifine moddal majdnem akadás mentesen játszottam 2GB RAMmal, ha 1.2.2-höz kijön a mod, ajánlott feltenni.
Sajna a Minecraft még mindig sz*rul van optimalizálva. Láttam egy Unity motorban írt Minecraftéhoz hasonló terepgenerátor, szebb grafika mellett közel 200FPS-el ment, a Minecraft éppenhogy elfut játszhatóan a gépemen.
Kár, hogy JAVA-ra írták és ennyire rosszul van optimalizálva, az a kis bemutató megmutatta, hogy egy olyan jellegű játékot sokkal jobb teljesítményűre le lehet programozni.
Egyébként megnézném, mi megy neked a háttérben, lehet, valami alapbók sok RAM-ot eszik, és az sem kizárt, hogy kevés RAM-ot használhat a Minecraft. Ha F3-at nyomsz, mit ír ki, mennyi RAM-ot használ a program és mennyiből?
nekem szar gépem van azé laggol de ha felfele nézek nem
nemtom miért talán nem tölt be annyi chunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!