Muszáj kitakarítani belül a gépet, ha poros? Lehet tőle baja, ha nem takarítom ki?
A por tartósít ne takarítsad ki!!!
:D:D
Naná, hogy lehet. A por ugyanis ha összegyűlik, remek hőszigetelő, ezáltal a géped simán túlmelegedhet.
Érdemes időnként kitakarítani a gépet. NEM porszívóval! Legjobb megoldás a sűrített levegő (lehet kapni palackban), de ha az nincs kéznél, egy tiszta festőecset is megteszi, azzal ki tudod "sepregetni"
1. Nem férsz oda vele mindehova
2. Statikusan feltöltődhet a cső, ami rövid úton tönkreteszi a gépet
3. Ha rányomod az alaplapra, letörhetsz és felszippanthasz vele egy kondit pl. Ha meg nem nyomod oda, akkor nem elég hatékony.
Ha te mondod... :) Én azért porszívózom tovább, ahogy eddig is gond nélkül:) Van szűkítő cső, a gép földelten be van dugva, alaplapról alkatrészt leszippantani pedig még nem sikerült, bár tény, hogy ahol jumper vagy bekötés van ott nem szippantok, csak a ház aljában és hűtőbordáknál :)
A leghatásosabb amúgy a kompresszor 8 bar nyomással, de ahhoz a pincébe kéne vinni a gépet, amire gyakran lusta vagyok :)
Igen, a kompresszor jó dolog. :) Én egyszer azt a feladatot kaptam, hogy takarítsak ki egy gépet, ami 3 évig ki sem volt nyitva, egy 3x2m-es benzinkúti pénztárhelyiségben volt az asztal alatt a földre téve. Mindehez kaptam egy darab ecsetet. Mikor kinyitottam, majdnem szívbajt kaptam. Az alaplap nem látszott! Abban már nem is porcicák, egyenesen portigrisek voltak.
Szerencsére volt kéznél egy kompresszor. :) Ecsettel sokáig tartott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!