Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van-e olyan all in one, ill....

Van-e olyan all in one, ill. mini pc 200. 000, - Ft alatt, amelyen akadásmentesen lehet majd Diablo3-azni?

Figyelt kérdés
Évek óta asztali PC nélkül élek, mert kényelmetlennek és csúnyának tartom. Egy céges Acer laptoppal dolgozom, és netezek, de sajnos integrált intel VGA-ja van, amivel nem lehet játszani (ezt használom munkahelyen és viszem haza este). Játékra Xbox 360-at használok. Páromnak egy dell netbookja van. Eddig több, mint jól elvoltam, de nemsokára meg fog jelenni a Diablo 3, amit végig akarok játszani. Elhatároztam, hogy veszek egy tetszetős asztali mini vagy all in one gépet (design nagyon fontos nekem a lakás elég igényes kialakítása miatt), végigtolom a Dio 3-at, és utána a páromnak adom szöveg-, ppt és képszerkesztésre, mert a netbook apró képernyőjén szenvedős neki dolgozni. Előny, ha érintőképernyője is van, mert a windows 8-hoz jól jön. Van-e ilyen all in one vagy mini gép, ami ezeket az igényeket kielégíti 200.000,- Ft alatt?
2012. márc. 2. 09:40
 1/1 anonim ***** válasza:

Sajnos, ha van is olyan mini pc amin elfut akadás mentesen, az itthon nem kapható és külföldön is több száz ezer forint, nem rég bejelentették, hogy kijön konzolra is, szerintem jobban jár vele, ha viszont mindenképpen pc-n szeretne játszani:

Akkor egy régebbi gépen is szépen el tud futni,

a hivatalos gépigényt itt meg tudja nézni:

[link]

Merem ajánlani az iPON hardver "gépösszerakóját":

[link]

Ha előre összerakott gép jobban tetszik, akkor nézzen körül, a Dell weboldalá:

[link]

Remélem tudtam segíteni

ui.: windows 8-at ne használjon asztali pc-n, nem praktikus, mobilra/tabletre lett kitalálva, szerintem maradjon a win7-nél

2012. márc. 11. 05:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!