Nemtom, mit értékeljünk? Nincs rajta semmi még, csak 3 kép és 6 sornyi szöveg. Úgyhogy szerintem szar.
Most azt fogod írni, hogy de te oda írtad nincs kész. Én meg úgy reagálok erre, hogy ezt még el sem kezdted igazából. Amúgy a neve lehetne rövidebb és kreatívabb.
Szerintem jól haladsz.
1.Válaszoló:A kezdőket bíztatni kell,nem leszólni.....
Csak vannak fajtái is a kezdőknek. Speciel van az akit biztatnak a valljuk be semmire, a végén meg elhiszi, és más munkáját pocskondiázza (aki lehet jóval többet tett le).
Természetesen azért kissé erős volt az elsőnek a szóhasználata, de úgy ahogy rendjén való.
Szóval kérdező még nincs befejezve az tiszta sor, de még alig kezdted el. Ennyiből nem lehet véleményt formálni, esetleg majd ha bővül a tartalom.
Rendben, mivel a sablon egyébként is adott volt, arról írok kritikát, amit te tettél hozzá.
A képek még nem azonos méretben is elviselhetők, tetszetősek, kár, hogy az igazítás is automatikus volt.
A szöveggel van pár gondom. Megpróbálsz objektíven fogalmazni, de nem jól. Rögtön belecsapsz a lecsóba, bevezető nélkül.
"Érdemes az emésztést serkentő gyógyteát inni."
Az? Csak egy van belőle?
"fogyasztva, gyors"
Nem kell vessző, egy tagmondat.
"Előnyös a cickafarkfű és gyomorégésnél a körömvirág teája is."
A tea előnyös. vagy a fogyasztása?
"Itt említjük meg"
Említitek? Persze, ha van társszerzős, akkor nem szóltam. Viszont az említ hosszú í.
Így első átolvasásra ennyi. Nem kötözködöm, de te kértél véleményt. Szerintem a téma jó, de kellemetlen olvasni, csak információk vannak átvezetés nélkül, így olvasás közben kell összerakni azokat, ami fárasztó.
Első vagyok, írok pár bíztató jellegű kritikát is:
Keress temérdek irodalmat és illeszgesd be. Az ilyen tematikus oldalak lényege a tartalom és nem a design. Általában google keresővel bukkannak rá és nem a design lesz az elsődleges, hanem az információ. Ne is foglalkoz a kinézettel először. Amúgy szerintem a blog.hu nem a legalkalmasabb informáló weboldalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!