Hogyan vehetem le a képeket a gépről?
Figyelt kérdés
Digitális fényképezőgépembe elfelejtettem visszatenni a memória kártyát és így készítettem három felvételt. Nem tudom feltenni a képtárba ezeket a felvételeket. Pedig állítólag meg lehetne menteni őket. Ki tudja, hogyan?2012. febr. 28. 18:45
1/3 waland válasza:
Nincs adatkábel a fényképezőgéphez? Telepítő cd a programjával? Írd le a típust, úgy könnyebb segíteni.
2/3 A kérdező kommentje:
Rájöttem! Roppant egyszerű. A gépet memória kártya nélkül kell csatlakoztatni a számítógéphez és előjönnek azok a felvételek, amelyek memóri kártya nélkül készültek. És már mehetnek is a képtárba. Azt tudtam, hogy néhány képet megőriz a fényképezőgép akkor is, ha nincs benne memória kártya. Íme a bizonyíték. Működik a dolog.
2012. febr. 28. 19:46
3/3 A kérdező kommentje:
Már csak egy kérdséem van hátra, illetve kettő:
1. Hány darab fotót tárol a gép, ha nincs benne a memória
kártya,
2. Hogyan lehet törölni a kártya nélkül bentmaradt
fotókat. Ha a kártyát ugyanis beteszem, ezek a fotók
rejtve maradnak.
2012. febr. 29. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!