Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem indul a Minecraft, pedig...

Nem indul a Minecraft, pedig eddig jó volt. Javaslat?

Figyelt kérdés
A Minecraft 1.9 Prerelease 6 verzió van meg. Eddig semmi baj nem volt, működött. Haverokkal játszok saját szerveren. Egyik haverom rakott fel pár texture packot és megmutatta, hogyan kell. Felraktam egyet, ahogy mutatta, indítottam volna a játékot, de mikor kiválasztom, hogy melyik texture packot használja, lefagyott az egész gép aztán kiírt vmi RAM-ra vonatkozó hibát. Ezután letöröltem a texture packot, a játék ment rendesen. Megint felraktam a packot, innentől kezdve el sem indul. Se a Minecraft, se az MCPatcher (amivel telepítettem a textúrát). Újratelepítettem a java-t (a legújabb van fent) és háromszor a Minecraft-ot, de semmi. Bejön a nickname, nyomom, hogy Start Minecraft és semmi. A gépem biztos megvan hozzá, a Battlefield 3 fullon fut...
2012. febr. 27. 18:08
 1/4 Wolfenstein2000 ***** válasza:
Hát ez RAM hiba... lehet hogy kevés van? habár ha a Battlefield 3 fullon fut... ááá lehet hogy a pack hibás!
2012. febr. 28. 19:02
 2/4 A kérdező kommentje:
2 giga RAM-om van, BF3 megy szépen rajta.. Bár mostanában gyanakszok, hogy vmi nem oké a RAM-al, WIN7 processzor figyelő appja sokszor felugrik 97% köré (RAM használat) úgy, hogy kb alig fut vmi és olyankor döglik a gép... :S Lehet, hogy emiatt? De a texture packozás előtt semmi gáz nem volt... Eddig am 1.9-el játszottam (az romlott el) most felraktam az 1.8-at, de ugyanaz.. :S
2012. febr. 29. 00:34
 3/4 Wolfenstein2000 ***** válasza:
nekem a sidebar.exe lassított :P. ez a háttérben futó minialkalmazásokat intézi
2012. márc. 5. 17:55
 4/4 anonim válasza:

Nekem is volt kétszer is ilyen problémám

1. Frissísd a videókártya illesztőprogramját

2. Telepísd le a java régi verzióját ( java 7-et ajánlom) aztán menj be a vezérlőpultba ott válaszd ki a kis ikonokat, java ott pedig java version (felül), nyomd ki az újat és kapcsold be a régebbi amit telepítettél

Menj be a minecraftba ott van egy olyan h edit profile és a java régi verziójának add még az elérési útvonalát

Ezt tudtam javasolni, ha ez sem megy akkor nem tudom h mi lehet a baja, nekem ez működött

2016. ápr. 25. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!