Epson Stylus sx125 nyomtatóm van. Amit adtak hozzá patron kifogyott. Milyen patronokat ajánlanátok, mert ahogy néztem a neten az gyári epson patronok drágák? Vagy akinek ugyanilyen nyomtatója milyen patront használ bele?
Sztem ehhez is mint minden nyomtatóféléhez, lehet kapni
Utántölthető patronokat önresettelős chippel, és palack tintát.
Nézd meg a patrontípust és keress rá, vmi "reload pack" vagy "refill pack" re
Nekem nem ilyen típusom van, de kövezzetek meg, hiába drágább a gyári, nem véletlenül kerül annyiba.
Minőségre jobb, mint az után gyártott/újra tölthető darabok, ha nem hetente cseréled a patronokat és nem non-stop nyomtatsz, akkor az eredeti "jobban megéri" lehet.
Nézegesd az internetet az utángyártott patronok környékén. (Nekem az SX 130-hoz ugyanaz a patron kell)
Én 300 Ft-ért kaptam utángyártottat. Sőt az utángyártottban még több tinta van mint az eredetiben. Ez a tetű Epson chippel figyel, hogy csak a gyári mennyiség jöhessen ki a patronból, s egy majdnem teli patront dobsz ki.
Megoldás: kb. 4000 Ft-ért vettem chip resettert (internet tintapatronok...)
Így a 300 Ft-os tintapatront háromszor annyi ideig tudom használni, mint a genya Epson gyári 3000 Ft-osát.
(Utánaszámoltam az üres patron- feltöltés dolognak, szerintem gazdaságosabb a módszerem és nem pepecselek a töltéssel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!