Mi történt a facebookkal?
Figyelt kérdés
Tegnap óta bármikor belépek,mindegy,hogy hova kattintok,bejelentkezés után mindig kiírja mindenhol,hogy loading,a facebook címe hirtelen megváltozik erre:
És meztelen,zuhanyzó nőket mutogat a képernyő,továbbá nem tudok kilépni belőle,és ilyenkor mindig automatikusan letölt valamilyen exefájlt,amit már nem győzök törölgetni.
Mit csináljak?(Google Chrome)
2012. febr. 25. 09:22
11/13 A kérdező kommentje:
Ez az:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2..
Amúgy mindekinek a hozzászólását lájkoltam :)
2012. febr. 26. 09:35
12/13 Oroszi Norbert válasza:
na a legegyszerűbb megoldás...Mozilla,Chrome,opera stb böngészőben a profil mappájába fészkeli be magát ez a kis szemtelen féregtelen vírus. Ha az onnan el van távolítva már meg is oldódott a probléma..Nem kell hozzá újra tenni a böngészőt, csak meg kell találni hová bujt a profilban.most távolítottam el 3 gépről .és azóta nem kaptam visszajelzést hogy továbbra is fent állna eme jelenség.
13/13 A kérdező kommentje:
És hogyan kell onnan eltávolítani?Már megoldottam a problémát az újratelepítéssel,de azért szeretném tudni,ha esetleg megint eljönne :)
2012. febr. 28. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!