Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » FIFA 12-vel kapcsolatosan?

FIFA 12-vel kapcsolatosan?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy előző héten leakartam ülni játszani,és mintha crashdump hibám lett volna,kidobott a játékból,előtte megjegyzem ment gond nélkül.A játék eredeti,a replay0.bin fájlt is írásvédetté tettem,nincs ékezet a felhasználói fiókom nevében,eredeti és nem megy a játék.Megőrülök tőle ha belegondolok,hogy mennyi pénzt adtam ki érte,és cserébe szar az egész.Tudnátok erre valami megoldást mondani,hogy ne dobjon ki?Valami patch kell neki?

2012. febr. 24. 17:03
 1/3 Wolfenstein2000 ***** válasza:
hát... nekünk is megvan, de nekünk nincs ilyen hibánk. telepítsd újra, hátha az megoldja. ha nem oldja meg... SZOPACS!
2012. febr. 24. 18:39
 2/3 A kérdező kommentje:
újra tettem,aztán írtam ide.de találtam egy olyat,h a fiók nevéhez 1-est írjak,aztán így elindult szerencsére ismét.de nem tudom,hogy tudnak ilyen játékot forgalmazni,aminek ennyi hibája van.
2012. febr. 24. 21:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Megint szerettem volna gamelni,erre nem megint elkezdte?minden egyes nap tegyem újra a játékot?megőrülök ettől.
2012. febr. 25. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!