Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szeretnek összeszereltetni...

Szeretnek összeszereltetni egy PC számítógépet. Mik kell találjanak egymáshoz? Rövid tájékoztató?

Figyelt kérdés
Na szóval neten akarom megrendelni a cuccokat a géphez : merevlemez ,processzor,alaplap videokártya, hangkártya stb csak nem tudom azt hogy ha megrendelek pár cuccot akkor azok találni fognak egymáshoz ,vagyis hogy fognak együtt tökéletesen működni ? Mikre kell odafigyelni ilyen vásárlás közben ? Nagyon megköszönném ha valaki leírna egy rövid tájékoztatót! :) Na meg a processzoroknál pl. mi a különbség egy AMD Athlon II , egy Intel core i7 es egy Intel Core2 Quad között ? Komolytalan válaszolók hanyagoljanak.
2012. febr. 23. 19:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Inkább írd le ide hogy mit és mennyiért szeretnél venni és segítünk.
2012. febr. 23. 19:58
 2/10 P.O.C. ***** válasza:
Megkönnyítenéd a dolgunkat, ha elárulnád mire szeretnéd használni a számítógépet, és mennyi a keret? Illetve Monitor, billentyűzet, egér és egyéb periféria kell-e hozzá?
2012. febr. 23. 19:59
 3/10 P.O.C. ***** válasza:
Amúgy az értelmesebb Webshop -okban van gépösszerakó. Azzal nem igazán tudsz egymással inkompatibilis alkatrészeket válogatni.
2012. febr. 23. 20:01
 4/10 A kérdező kommentje:
Olyan 100.000ft ig szeretnek költeni de csak magát a számítógépet monitor, billentyűzet,hangfal stb. nem kell. Tudnátok linkelni olyan webshopot ahol van ilyen összerakó PCkhez ?
2012. febr. 23. 20:13
 5/10 A kérdező kommentje:
Ja ,és gyors böngészésre , játékok használatához filmnézéshez zenehallgatáshoz na meg ilyen alapvető dolgokhoz.Meg leginkább egy megbízhatót gépet szeretnek amivel nincs baj,gyors stb.
2012. febr. 23. 20:17
 6/10 anonim ***** válasza:
2012. febr. 23. 20:19
 7/10 P.O.C. ***** válasza:

Elég karcsú az összeghatár, de szerintem ez megteszi:

[link]

Később ha lesz még rá pénzed veszel bele egy normális Videokarit, addig meg érd be az integrálttal.

Persze várj meg még pár választ, hátha lesznek olyanok, akik spórolósabbra tudják venni.

Én ennél jobban nem tudtam, mert az a minőség és fejleszthetőség rovására ment volna.

2012. febr. 23. 20:35
 8/10 anonim ***** válasza:
2012. febr. 23. 20:39
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek :) Amúgy nem mindegy hogy milyen cuccokat rak össze az ember ? Miben kell találjanak?
2012. febr. 23. 20:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Foglalatok, támogatás, csatlakozók...
2012. febr. 23. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!