Valami nem stimmel a grafikus kártyámmal, nem értek hozzá szinte semmit és nem tudom, hogyan kéne beállítani. Segítene valaki?
Tegnap kipurcant a grafikus kártya drivere.Itt volt az egyik barátom,aki jobban ért hozzé,ő töltött le másik drivert és fel is telepítette.Most működik csak annyi baja van,hogy a betűk eléggé elmosódottak és kicsit mintha szét is lennének húzva.Nagyon idegesítő,mert ha hosszabb szöveget olvasok,a végén már alig látok valamit.Most nincs senki,aki segíthetne,én meg egyáltalán nem értek hozzá és nem tudom,hogy mit kéne beállítani rajta,hogy újra jó legyen.
A kártya tipusáról,annyit tudok,hogy NVIDIA...
Tudom,hogy ennyi infóval elég nehéz segíteni,de ha valakinek van bérmilyen ötlete,akkor hálás lennék a segítségért!
Mutatok egy képet,hogy néznek ki most a dolgok,hátha ez segít:
Akkor nem tudom,mit csináljak...
Most nem tudom visszahívni,mert nem ér rá,csak 7végén,próbáltam állítgatni a felbontást meg a Hertz-eket a grafikus kértyán,de most sem jó.
Az ismerősöm így állította be:
Screen resolution:1280 by 960 pixels
Screen Refresh Rate:75 Hertz
Próbáld meg ezzel beállítani a monitorod:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!