Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valami nem stimmel a grafikus...

Valami nem stimmel a grafikus kártyámmal, nem értek hozzá szinte semmit és nem tudom, hogyan kéne beállítani. Segítene valaki?

Figyelt kérdés

Tegnap kipurcant a grafikus kártya drivere.Itt volt az egyik barátom,aki jobban ért hozzé,ő töltött le másik drivert és fel is telepítette.Most működik csak annyi baja van,hogy a betűk eléggé elmosódottak és kicsit mintha szét is lennének húzva.Nagyon idegesítő,mert ha hosszabb szöveget olvasok,a végén már alig látok valamit.Most nincs senki,aki segíthetne,én meg egyáltalán nem értek hozzá és nem tudom,hogy mit kéne beállítani rajta,hogy újra jó legyen.

A kártya tipusáról,annyit tudok,hogy NVIDIA...

Tudom,hogy ennyi infóval elég nehéz segíteni,de ha valakinek van bérmilyen ötlete,akkor hálás lennék a segítségért!

2012. febr. 22. 10:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Próbáld beállítani a monitor legnagyobb felbontását.
2012. febr. 22. 10:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Felbontás + a monitoron is állítgass!
2012. febr. 22. 10:27
 3/8 A kérdező kommentje:

Mutatok egy képet,hogy néznek ki most a dolgok,hátha ez segít:

[link]

2012. febr. 22. 10:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi tökéletesnek látjuk a képet, attól h nálad nem jól jelenik meg, még jól menti le...
2012. febr. 22. 10:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem jó a link. Hívd vissza azt aki elállította. Annyira mégsem ért a gépekhez....
2012. febr. 22. 10:45
 6/8 A kérdező kommentje:

Akkor nem tudom,mit csináljak...

Most nem tudom visszahívni,mert nem ér rá,csak 7végén,próbáltam állítgatni a felbontást meg a Hertz-eket a grafikus kértyán,de most sem jó.

Az ismerősöm így állította be:

Screen resolution:1280 by 960 pixels

Screen Refresh Rate:75 Hertz

2012. febr. 22. 10:51
 7/8 Donyi1988 ***** válasza:
próbáld a herz-et állítani kissebre, vagy a felbontást kissebre
2012. febr. 22. 11:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Próbáld meg ezzel beállítani a monitorod:

[link]

2012. febr. 22. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!