Eredeti windows előnyei?
Eredeti windowsom még sosem volt, és érdekelne milyen előnyei vannak a nem eredetihez képest?
nem vagyok egy nagy profi, nekem eddig a nem eredetivel semmi bajom sem volt, de most fogok új gépet összerakatni és azon gondolkodtam, hogy lehet inkább vennék egy rendeset rá.
Nézegettem az árakat, a legolcsóbb ilyen 30 ezer, de ugyanazt árulják 60ért is. Nem is igazán értem, hogy mi a különbség.
Megéri ennyit adni érte? Milyen hátrányom van, ha nem eredeti van a gépen?
A linux sajnos kiesik, játszok pár játékot, meg használok egy-két olyan egyszerűbb dolgot, ami csak windowson megy, esetleg mac-en lehetne használni.
próbáld ki
egy ismerősömnek 5 évig eredeti XP home volt :)
le lassult a gépe de amiota tört win7 64 bit van rajt ugy megy mint az álom
de te döncsed el magad :)
Igen, azt tudom, hogy a frissítéseket kikapcsolva tartom, mert régen nem voltak kikapcsolva és aztán jött, hogy eredeti windows valódi előny, aztán szépen alig hagyott már valamit csinálni.
És ezek a frissítések micsodák leginkább különben?
A frissítések általában valamilyen biztonsági vagy működésbeli hibát foltoznak be. Nem rossz, ha vannak.
De mondjuk a Win elég drága dolog... (Kivéve, ha jó helyen tanulsz és ingyen kapsz. :) )
De amúgy konkrét példát is tudsz mondani olyan alkalmazásra, ami Windowson és Mac-en van, de linuxon nincs? (Mindent meg lehet oldani!)
Hát... eredeti windowsért fizethetsz tízezreket (NEM ér annyit!) és ugyanazt a pucér rendszert kapod, amihez még vehetsz office-t és egyéb szükséges programokat...
Cserébe persze nem fog a BSA piszkálni. Már persze ha egyáltalán... mert magánszemélyekhez kb. soha nem mennek ellenőrizni.
Különbség működésben semmi nincs, frissítések win7 esetén a nem eredeti rendszerre is megérkeznek.
Amúgy milyen játékokkal játszol? Biztos, hogy nem mennek Linux alatt? Mert mi az az egy-két dolog, ami nem megy alatta? Mert abban lehet, tudok segíteni. Abból a pénzből, amiből windowst vennél, bővítheted a hardware-t vagy két Suse Enterprise Linuxot is tudsz venni (maga a Linux ingyenes, de vannak ilyen támogatott, jól összerakott változatok pénzért - de olcsóbban, mint a win).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!