Mi okozhatja azt, hogy a laptopunkban kb 2 havonta tönkre megy a winchester? (lent)
illetve adathordozónak jó a winchester csak az op rendszert nem viszi. nem töltögetünk le rajta semmit. facebook-ot használjuk rajta meg az msn-t. Win 7 van rajta, de a másik 2 lapin XP (legális) volt.
Másik két laptop is így ment tönkre.
Nem tudom hogy használjátok, de:
Amikor a gép megy, nincsenek a szellőzőnyílások eltakarva? Ez komoly túlmelegedést okozhat. Ha pl ágyban, ölben használod a gépet, jó esélyed van erre. Használd asztalon, egyenes felületen.
Továbbá a gép egyetlen mozgó alkatrésze a hűtőventilátoron túl a merevlemez. Ha mozgatod a gépet, ölbe veszed, stb, megsérülhet a lemez, mert hozzáérhet az olvasó/írófej a koronghoz pörgés közben. A merevlemezek nagyon érzékenyek a mozgatásra.
Ismétlem, nem tudom miként használjátok a laptopot, így leírtam az eshetőségeket. Persze lehet szoftveres eredetű is a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!