Ha a tanár lezárta a gépeken a facebookot hogy lehet feltörni? :D
Figyelt kérdés
Kösz a válaszokat előre is! :D :D2012. febr. 21. 10:39
1/8 nrrolli válasza:
Sehogy ne fazbukolj hanem TANULJ!!
2/8 anonim válasza:
Vagy rájössz magadtól (és akkor többet tanultál, mint az órán valaha) vagy nem facebookozol. Ennyi.
3/8 Gugu Gabor válasza:
Ha rendesen van felépítve a rendszer a suliban akkor anélkül hogy lebuknál sehogy, annyit pedig szerintem nem ér a dolog.
Egyébként ez kicsit kevés info mert az oldal elérést a böngészőn az oprendszeren a hálózat kiszolgálón át mindenhol lehet tiltani.
4/8 anonim válasza:
Valószínűleg proxy szerveren tiltották le a hozzáférést, azt nem lehet "feltörni".
5/8 anonim válasza:
Mindenkinek így lesz a legjobb: SEHOGY.
6/8 anonim válasza:
Tanulj tinó mert....
Mellesleg a hagyományos ismerkedés még nem vezetett kihaláshoz de ha így folytatjátok....!?!
8/8 GenXstaR válasza:
Ajánlhatom a hidegvágót. Egyébként pedig arra koncentrálj amit a tanár tanít. Hidd el egyszer még hasznát fogod venni az ott tanultaknak. A facebook mire tanít? Lájkolni és hülye alkalmazásokkal butítani magad. Különösen az ilyen majd én megmondom milyen kocsid,csajod,vagy csillámhullád lesz holnap alkalmazások ölik az agysejtjeid. Jobban mint az alkohol. Bocsánat a véleményért,de szerintem ezzel más is egyetért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!